G2J_API_PisosSabadell(CAT)_Julio2014

Estem preparats per la domòtica?

D’aquí a poc temps, a l’hora de buscar un lloguer de pis moblat, començarem també a analitzar quin nivell de domòtica té instal·lat l’immoble com a part del nostre ventall decisori. Estem veritablement preparats per la domòtica o electrodomèstics intel·ligents a les nostres llars?

 G2J_API_PisosSabadell(CAT)_Julio2014

*Imagen: www.progettarearchitettura.it

Recentment vaig veure un pis en lloguer a Sabadell que oferia com a reclam un sistema intel·ligent d’electrodomèstics ja instal·lat al pis. El venedor es referia a una aspiradora automàtica i un sistema de consum energètic sostenible gràcies a la llum solar i a una distribució adaptada a l’hora del dia.

Són petites passes endavant al respecte del que el món de la robòtica i la domòtica poden oferir pel benestar i comoditat de les persones. Llogar un pis a Sabadell comença a ser diferent, així com a d’altres indrets que de bon segur també comencen a incorporar nous reclams dins les possibilitats dels seus immobles per fer l’oferta més atractiva i, alhora, diferenciar-se de la ferotge competència que existeix actualment al sector immobiliari.

Ara bé, aquestes noves tendències sempre porten una pregunta implícita al voltant de l’ús de dades i informació personal. Quan els electrodomèstics sàpiguen perfectament a quines hores fem cada àpat, quin horari fa tota la família i quins continguts veiem habitualment a la televisió cadascú… com afectarà a la privacitat tot plegat? Estem preparats per aquest salt tecnològic?

Deja una respuesta